Over Ellen

Aangenaam, ik ben Ellen Treep, een jonge fanatieke Lichte Tour amazone en gediplomeerd ORUN instructrice met een passie voor paarden.

Als klein meisje ben ik besmet geraakt met het paardenvirus en heb hier mijn beroep van gemaakt. Ik rijd actief in de wedstrijdsport, zowel in de basissport als in de subtop (nationaal). Met zowel eigen paarden als paarden van mijn klanten ben ik erg succesvol in de verschillende klassen.

Ik bied een gedegen opleiding aan van het zadelmak maken tot het uitbrengen in de sport. Tevens kan ik voor een tijdelijke periode uw paard of pony trainen, voor het klaarmaken voor aanlegtesten voor het stamboek (bv. IBOP), bemiddeling van aan- en verkoop, voor een vakantieperiode of voor het door trainen naar een bepaald niveau.

Het zadelmak maken doe ik op mijn eigen accommodatie, eveneens als mijn privé dressuurlessen.
Mocht u uw paard bij mij in training willen zetten, ik beschik over ruime stallen, een 20x60m buitenbaan met goede bodem, een 8-paards trainingsmolen en bied weidegang/paddock aan.

Ook kunt u bij mij terecht voor instructie en wedstrijdbegeleiding.
Ik ben gediplomeerd ORUN niveau 4 coach en geef instructie aan rijverenigingen en wedstrijd rijdende ruiters.
Gedurende mijn opleiding heb ik van onder meer Rien van de Schaft, Gert van den Hoorn, Jo Willems, Johan Hamminga en Tonnie Huberts mijn kennis en ervaring gekregen in zowel het trainen als instructie geven.

Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan gerust eens contact met mij op. 

Groetjes Ellen